Diner & The Lo-Cal Kitchen


Naast de uitgebreide lunchkaart is het vanaf 17.00 uur (in overleg vanaf 12.00 uur) ook mogelijk om een lekker hapje te eten in het restaurant van onze herberg.
Wij bieden een kaart met prachtige gerechten, allen uit de Bourgondische keuken met Belgische, Ierse en Italiaanse invloeden.
Wij werken alleen met dagverse, vaak biologische producten en houden zoveel mogelijk rekening met dieren welzijn.
           

Voorgerechten:  

Broodplankje met lekkere smeersels € 3.50

Champignons uit de oven € 5

Gebakken mosselen € 5

Rundercarpaccio met Peccorino en truffeldressing € 9

Pasteitje met ragout van poldergans € 8

Frisse Zalmcocktail met Mesclum salade € 7

Marokkaanse Harira Soep met brood en smeersels € 5

Bospaddenstoelensoep met brood en smeersels € 5

 

Eten voor de kindjes:

Kroketje met frietjes en mayonaise  € 5

Frikadel met frietjes en mayonaise € 5

Kipnuggets met frietjes € 5

Twee pannenkoekjes met poedersuiker en stroop € 4

 Hoofdgerechten:

Gekonfijte eendenbout € 18

Mals gegrilde sparerib € 19

Traditioneel gebakken gepelde scampi’s € 15

Maaltijdsalade met brie, brood en smeersels € 13

Maaltijdsalade gerookte zalm, brood en smeersels € 15

Maaltijdsalade carpaccio, brood en smeersels € 14

Visserspotje met saffraansaus € 14.50

Gegrilde varkenshaas met champignonsaus € 16.50

Brabants stoofvlees op grootmoeders wijze  € 15

Pannetje hete! kip € 15

Saté van varkenshaas met satésaus € 15

 

Wij serveren onze hoofdgerechten met frietjes en frisse salade

 

Maximaal 4 keuzes per tafel a.u.b.

Wij werken alleen met echt dagverse producten, het kan voorkomen dat deze niet allemaal voldoende voorradig zijn.
Tafels groter dan 4 personen vragen wij de keuze te beperken tot vier verschillende hoofdgerechten.      
Wij serveren ook aan groepen, bedrijven en families vooraf besproken drie gangen diners vanaf € 25.00 per persoon.
 

Meer informatie en reserveringen:
Tel: 040 2040278
of
neem contact op via e-mail